Tanpa Sokongan Anda, MY PERFUME (M) Tidak Akan Wujud. MY PERFUME (M) adalah jenama wangian yang dilahirkan dengan kepercayaan "MAMPU MILIK" dan kami menerajui kebanggaan dibuat di Malaysia.

Kami bukan sahaja menyediakan pengalaman wangian yang unik, dan juga komited untuk menjadikan setiap rakyat Malaysia menunjukkan keyakinan dengan bau yang menawan. MY PERFUME (M) berhasrat untuk meruntuhkan harga minyak wangi yang tinggi dan membawa minyak wangi yang boleh diterima dan berkualiti tinggi kepada rakyat Malaysia. Kami yakin, keinginan untuk memiliki minyak wangi yang baik sepatutnya bukan satu kemewahan, tetapi hak setiap individu untuk menikmati kehidupan.

Kami peduli terhadap setiap pelanggan kami, terutamanya pelanggan Muslim. Oleh itu, MY PERFUME (M) berjanji bahawa setiap minyak wangi yang kami hasilkan adalah HALAL, memastikan ketenangan dan ketenteraman ketika digunakan semasa beribadah.

Kami percaya, tanpa mengira kepercayaan agama, setiap individu berhak untuk menikmati pengalaman minyak wangi yang berkualiti tinggi dan selamat untuk digunakan. Minyak wangi MY PERFUME (M) tidak hanya mengejar bau yang tahan lama, Kami juga memberi perhatian kepada keselamatan produk kepada tubuh manusia. Produk mesti memastikan ia tidak akan membahayakan kulit dan kesihatan manusia.

Misi Kami — Kita mahu "Hancurkan" idea bahawa minyak wangi yang qualiti adalah kemewahan. Biarkan orang Malaysia mengalami minyak wangi yang berkualiti tinggi dan murah, dan biarkan semua orang Malaysia berasa keyakinan dengan buatan Malaysia. Minyak wangi yang baik bukanlah suatu kemewahan. Semua orang layak mempunyai BAU KEYAKINAN. MY PERFUME (M) menjemput anda untuk menyertai kami dalam meneroka dunia yang ajaib ini. Marilah kita bersama-sama berbangga dengan "Buatan Malaysia" ini! JOM KITA "Sembur Sekali, Semangat Sehari"!