Penghantaran

1) Proses Pesanan:

- Semua pesanan penghantaran datang dengan keupayaan pengesanan. Selepas penghantaran, anda akan menerima e-mel yang mengandungi pautan penjejakan untuk pesanan anda.

Sila ambil perhatian bahawa mungkin terdapat sedikit kelewatan antara e-mel penghantaran dihantar dan pembawa menerima pesanan. Sebagai garis panduan umum, sila berikan masa 1-2 hari bekerja untuk maklumat pesanan anda dapat dilihat.


2) Penjejakan Pesanan

- Jika anda belum menerima e-mel Penghantaran walaupun selepas status pesanan anda ditunjukkan sebagai "Dihantar", sila berikan kami ID pesanan anda untuk penyelesaian segera. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang status penghantaran anda, sila hubungi kami melalui WhatsApp di +60 11-2145 9223.


3) Jangka Masa Penghantaran:

i. Malaysia Barat: 2-5 hari bekerja

ii. Malaysia Timur: Bergantung pada lokasi, sila berikan masa 4-10 hari bekerja untuk transit.


4) Pesanan Hujung Minggu:

- Pesanan yang dibuat pada hujung minggu akan diproses pada hari Isnin berikutnya.


Pemulangan & Bayaran Balik

Barang/produk yang dipulangkan atau permintaan pesanan yang dibatalkan akan disemak bersama-sama e-resit dan barang tersebut hendaklah dalam keadaan baik. Pembungkusan juga hendaklah dalam keadaan asal dalam bekas penghantaran asal seperti yang diterima. Sekiranya barang/produk telah digunakan atau rosak oleh pelanggan, tidak akan ada bayaran balik.

MY PERFUME (M) juga tidak akan bertanggungjawab sekiranya penghantaran anda hilang semasa transit pulang. Setelah kami menyemak dan mengesahkan barangan/produk, pelanggan akan menerima bayaran balik mereka dalam tempoh 14 hari bekerja selepas pengesahan.

Sila hubungi kami di support@myperfume.my atau +60 11-2145 9223 jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau keraguan.